Hvem er vi

Velkommen hos codeNform Vi ser frem til et samarbejde med dig

Begyndelsen

Virksomheden er et mindre iværksætterselskab der leverer hjemmesideløsninger. Virksomheden blev grundlagt af Lars Jespersen tilbage i februar 2017. Historien starter dog langt tidligere. Efter at have været en del af Spamfighter i mere end 10 år, beslutter Lars sig i 2014 for at opstarte sin egen konsulentvirksomhed. Med sin nystartede
konsulentvirksomhed, udfører han konsulentopgaver for en række af virksomheder.

Iværksætterselskabet etableres

I sit arbejde som konsulent, udfører Lars en lang række af forskellige opgaver, for en bred vifte af kunder
med forskellige behov. Det er her han får ideen, til det der i dag er codeNform. I forbindelse med sit arbejde, stifter Lars bekendtskab med en lang række af hjemmesideplatforme, og her identificerer han et behov hos flere af sine kunder. Flere små og nystartede virksomheder, så som håndværkere og iværksættere, efterlyser effektive og brugervenlige hjemmesideløsninger, der kan integreres med de sociale medier, til en pris selv den mindste nystartede virksomhed kan betale.

 

Vi leverer effektive og brugervenlige hjemmesideløsninger, til de mindre
virksomheder, som er fuldt integrerbare med de sociale medier
Lars Jespersen

 

Indgår partnerskab

Iværksætterselskabet codeNform etableres, og ikke lang tid efter, indgår Lars partnerskab med sin tidligere medstuderende, komma her Christian Pfeil Larsen, som så bliver en del af codeNform. Christian og Lars påbegyndte begge deres karrierer i den internationale virksomhed Invensys CRM, hvor de begge udviklede forskellige moduler til internetbaserede CRM systemer. Christian der, udover sin erfaring med udvikling, også har en stor erfaring med byggebranchen, var derfor et naturligt partnervalg for Lars.

Vores vision for vores hjemmesideløsninger

Vi tror på, at det bedste resultat for dig, opnås og sikres, gennem en simpel og overskuelig proces, uden at
du skal bruge store mængder af tid og ressourcer i processen. Vi gør arbejdet for dig. codeNforms vision er at udvikle enkle og professionelle hjemmesidedesigns, der fremhæver vores kunders identitet og kompetencer, og er fuld integrerbare med de sociale medier.

 

Velkommen til codeNform.

 

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.
Med venlig hilsen codeNform.

Nyhedsbrev

Indtast dit navn og email-adresse i formularen nedenfor og tryk"send" for at abonnere på vores nyhedsbrev.

Kontakt

codeNform IVS CVR: 38 44 98 77
Telefon: + 45 60 15 35 20 Mandag - Fredag : 9:30 - 15:00
company@codeNform.com